Sorry!!!!!!

Sorry for at jeg ikke blogga igår, internettet klikka og hver gang jeg skulle begyne å skrive noe sendte mi veldig irriterende (men super gode) venninne Andrea bilde av søte gutter!
Vel vel, igår feiret søstera mi bursdagen sin her hjemme, noen venner av hene kom og de så på film og spiste cupcakes. Jeg og mamma ble imidlertidig kasta ut av huset sånn at de kunne være alene (pappa var på jobb), så jeg og mamma dro på kino og så "kon tiki" det var gøy men også veldig flaut når mersmak hylte når noe (sier ikke hva itilfell noen av de som leser ikke har sett den) skjedde. Ingen andre hylte eller skvatt men alle så rart på mamma det var dritflaut!!! Men nå må jeg gå skal drikke kaffe og spise cupcakes med mamma og søstera mi! :-)

Én kommentar

Andrea

02.09.2012 kl.15:33

Mehehehe

Skriv en ny kommentar

stine

stine

11, Stavanger

Jeg er en ganske normal (ingen kommentar fra deg martin) jente fra tananger. Jeg går i klasse 7c sammen med masse kjekke mennesker<3 Jeg er ganske shopping gal og digger alt som har med mote å gjøre. Jeg har hatt to blogger før, en måtte jeg slette pga den klikka og den andre eksisterer fortsatt men jeg skreiv feil meil så jeg kommer meg ikke inpå :-b hvis noen vil lage header eller noe sånt til meg så bare skriv en kommentar<3 håper du liker bloggen og INGEN stygge kommentarer de blir slettet. jeg fikk nok av det på di andre bloggene<3

Kategorier

Arkiv

hits